hero
STIŽU I BORKINJE

Ženski meč u Beogradskoj Areni: ‘Maki Beki’ na domaćem terenu protiv čvrste i neugodne Moldavkinje!

Jedna od Marina završiti će meč na FNC 17 priredbi s rukom u zraku

Prošle je godine oduševila izvedbom u prepunom Pioniru, a nije bilo sumnje da će se u kavez najbolje MMA promocije u jugoistočnoj Europi vratiti odlična srpska borkinja Marina ‘Maki Beki’ Spasić (30, 4-0)! Ovaj će joj put s druge strane stajati odlična i dosta mlađa Moldavkinja, Marina Nica (22, 5-2) na Ahilej FNC 17 Meridianbet Epic Clashu.

Prošle je godine borkinja iz Crvene zvezde slavila tehničkim nokautom u drugoj rundi i izazvala erupciju oduševljenja više od 8000 navijača u prepunom beogradskom Pioniru, a nakon što je napravila iskorak iz kickboxing mečeva, najavljuje još jednu veliku završnicu.

Iako su joj tek 22 godine, imenjakinja srpske borkinje iskusnija je u MMA kavezu od starije kolegice, a ona je već pokazala kako joj gostujući teren ne stvara problem jer je već pobijedila na neugodnom gostovanju u Rusiji. S dvije pobjede u nizu dolazi po treću i želi uzeti ‘veliki skalp’.

Podsjetimo, priredba je na rasporedu u subotu, 1. lipnja u Beogradskoj Areni, a ulaznica svakim danom ima sve manje. Požurite po svoju na vrijeme, a možete ih nabaviti putem ddtickets.rs platforme.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »