hero
U VELTER KATEGORIJI

Velika srpska MMA nada u Banjoj Luci protiv neporaženog austrijskog talenta

Netko od dva velika talenta iz ove će borbe izaći s prvim porazom u karijeri

Ljubitelji slobodne borbe dugo su zazivali njegov profesionalni debi, a ponajveći srpski talent Veljko Aleksić (22, 1-0) pobjedom je debitirao u kavezu najjače MMA promocije u jugoistočnoj Europi na FNC 16 priredbi u Medulinu. Početak je iza njega, a na FNC-u 18 u Banjoj Luci čeka ga veliki ispit u vidu neporaženog austrijskog talenta Antonija Budimira (22, 2-0).

Borac iz beogradskog Fight Companyja pokazao je raskoš talenta i zaslužio brojne pohvale nakon prve pobjede, a sad je vrijeme za novi iskorak. Vrhunski stand up smo vidjeli, što može na parteru tek ćemo saznati, a sigurno je da borbe u kojima sudjeluje Veljko neće biti dosadne. Produkt je to škole trenera Save Lazića koji će mu i ovaj put biti u kutu.

Mnogo je upita bilo o tome kad će se Budimir naći u rosteru FNC-a, fanovi su zazivali njegovo ime, a sad ima priliku za dokazivanje protiv borca svojih godina od kojeg se mnogo očekuje. U profesionalnoj karijeri ima dvije pobjede, gušenjem i tehničkim nokautom, a pred njim je izazov karijere. Priredba će se održati u subotu, 13. srpnja, u dvorani Borik, a ulaznice su u prodaji putem sustava Gigstix.ba.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »