hero
VELIKE NAJAVE

U planu je širenje FNC-a diljem regije: Ovo je vjerojatni raspored priredbi

Slijedi nam nova godina kao i nova uzbuđenja u kavezu najbrže rastuće MMA organizacije u ovom dijelu Europe, a nakon mnoštva mladih talenata koji su se afirmirali u kavezu FNC-a samo slijedi novi uzlet kako boraca, tako i organizacije

Prema riječima čelnih ljudi Fight Nation Championshipa, 2023. godine će se FNC proširiti na regiju, a tako ćemo gledati priredbe ne samo u Hrvatskoj, već i u Sloveniji, Srbiji te Bosni i Hercegovini. Najavili su to svojevremeno Narcis Mujkić Robert Bob Berman, a sve je potvrdio i predsjednik FNC-a Dražen Forgač.

Plan priredbi u organizaciji Fight Nation Championshipa je sljedeći. 

 1. Siječanj - FNC Amaterska Amaterska MMA liga 6
 2. Veljača - FNC 10 Slovenia
 3. Ožujak - Armagedon 4 četvrtfinala
 4. Travanj - FNC 11 Beograd (Srbija)
 5. Svibanj - FNC Amaterska MMA liga 7
 6. Lipanj - FNC 12 Zadar (Hrvatska)
 7. Srpanj - Armagedon 4 polufinala
 8. Kolovoz - zasad bez priredbe
 9. Rujan - FNC 13 Pula (Hrvatska)
 10. Listopad - Armagedon 4 finale - Ljubuški (BiH)
 11. Studeni - FNC 14 Sarajevo (BiH)
 12. Prosinac - FNC 15 Zagreb (Hrvatska)

Slijedi nam nova godina kao i nova uzbuđenja u kavezu najbrže rastuće MMA organizacije u ovom dijelu Europe, a nakon mnoštva mladih talenata koji su se afirmirali u kavezu FNC-a samo slijedi novi uzlet kako boraca, tako i organizacije.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »