hero
KRALJEVSKA KATEGORIJA

Teškaški okršaj na FNC-u 18: Kićo Stamatović pred ispitom karijere, iskusni Brazilac

Crnogorski borac imat će zahtjevan posao u Banjoj Luci protiv borca koji je prošao 'sve'

Karavana Fight Nation Championshipa stiže u Banju Luku, a najbolja MMA promocija u jugoistočnoj Europi donosi i okršaj teškaša na FNC 18 priredbu. Četiri mjeseca nakon pobjede na FNC 15 priredbi u Ljubljani, na Milenko ‘Kićo’ Stamatović (30, 4-0) bit će u izazovu karijere protiv iskusnog brazilskog borca Carlosa ‘Cachorrão’ Eduarda (42, 20-11).

Nakon tri brze pobjede, crnogorski je borac u Sloveniji pokazao da može odraditi i kontrolirati meč u tri runde, a sad mu slijedi meč protiv borca koji je u karijeri prošao sve, od kaveza ruskih organizacija poput ACA-e, Bellatora pa sve do dolaska u Banju Luku. No, Kićo će pokušati nastaviti niz bez poraza, ali ovaj put i ostaviti publici večer za pamćenje.

Brazilski je borac iznimno opasan na parteru, a submissionom u karijeri ima devet pobjeda te ga još nitko nije prisilio na predaju, a u kavezu jake ruske organizacije je uvijek odradio vrhunski meč te, ako nije pobijedio, dao je sucima iznimno težak posao. Regija ga je upoznala kad je nokautirao bosanskohercegovačkog borca Benjamina Šehića (29, 6-4), a isto želi napraviti i na FNC 18 priredbi. Priredba će se održati u subotu, 13. srpnja, u dvorani Borik, a ulaznice su u prodaji putem sustava Gigstix.ba.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »