hero
REGIONALNI DVOBOJ

Sudar ikona regionalne scene: Nakon pet godina vraća se legendarni ‘Cyborg 2’ Džakić protiv ‘Croate’ Barrija!

Povratnik koji se za ovaj meč sprema u Fight Companyju dočekat će prvaka lake kategorije koji dolazi iz zagrebačkog American Top Teama

Nakon što je na FNC 13 priredbi prošle godine u beogradskom Pioniru Francisco ‘Croata’ Barrio (34, 12-4) slavio protiv Vase Bakočevića (34, 43-24-1), argentinsko-hrvatskog borca izazvao je legendarni Dušan ‘Cyborg 2’ Džakić (37, 23-11), a tu ćemo borbu gledati na FNC 17 priredbi u Beogradskoj Areni u subotu, 1. lipnja

Prvak FNC-ove kategorije do 70 kilograma pokušat će nastaviti pobjednički niz i doći do šeste pobjede zaredom u kavezu najjače MMA organizacije u jugoistočnoj Europi. Već je jednom utišao 8.000 navijača u dvorani, a sad će ‘protiv sebe’ imati duplo veću brojku, ali kako kaže, to ga neće smetati.

U nizu od tri pobjede karijeru je, barem je tako mislio, završio Dušan Džakić, ali odlučio se za ‘posljednji ples’ pred domaćom publikom na najvećem MMA spektaklu kojeg je Balkan vidio. Za meč se priprema u Fight Companyju, a u beogradski klub želi donijeti prvu pobjedu protiv borca iz zagrebačkog American Top Teama.

Podsjetimo, priredba je na rasporedu u subotu, 1. lipnja u Beogradskoj Areni, a ulaznica svakim danom ima sve manje. Požurite po svoju na vrijeme, a možete ih nabaviti putem ddtickets.rs platforme.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »