hero
U VELTERU

Srpski MMA talent stiže na FNC 16: Aleksić protiv Dobrasa u Medulinu

Dugo se očekivao Aleksićev iskorak u profesionalne vode, a to će napraviti u Fight Nation Championshipu

Iz beogradskog Fight Companyja u kavez najbolje MMA organizacije u jugoistočnoj Europi stiže Veljko Aleksić (22), ponajveći srpski talent. U profesionalnom će kavezu debitirati na FNC 16 priredbi u Medulinu, a s druge će mu strane također stajati debitant. Riječ je o bosanskohercegovačkom borcu Milošu Dobrasu (27).

Veljko u bogatoj amaterskoj MMA karijeri ima nevjerojatnih 17 pobjeda uz samo dva poraza, a valja istaknuti da su oba stigla od svjetskog prvaka Ramazana Gitinova (27, Am. 30-2, Pro 4-0). Što se njegovog protivnika tiče, riječ je o borcu iz Kickboxing kluba Sokolac iz Bosne i Hercegovine koji će vjerojatno priliku tražiti u stojci.

Podsjetimo, priredba je na rasporedu u nedjelju5. svibnja, s početkom u 20 sati, a ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim te na svim Petrol benzinskim postajama te ih možete nabaviti OVDJE

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »