hero
VRHUNSKI OKRŠAJ

Povratak gruzijskog 'demona' i 'neuništivog' Talijana: Giorgadze na Caponea u Medulinu

Novi borilački spektakl u režiji FNC-a je na putu, a ovo je prvi meč s nadolazeće pridedbe

Tri i pol tjedna dijele nas od FNC 16 priredbe u Medulinu, a Fight Nation Championship objavio je prvi meč s priredbe. Riječ je o okršaju između dva ‘strana’ borca – Gruzijca Luke Giorgadzea (24, 7-2) protiv Talijana Alessandra ‘Il Capa’ Caponea (26, 5-4).

Podsjetimo, Gruzijac je ‘osvojio’ srca mnogih navijača hrabrim nastupom još na FNC 5 priredbi u Zaboku kad je ‘hrabro pao’ protiv Marka Bojkovića (22, 5-0), a bilo je to prije dvije godine. Još je slavio u kavezu FNC-a protiv Denislava Hadzhieva (25, 2-3) tehničkim nokautom u prvoj rundi, a stiže nakon poraza u FCR-u protiv Wasija Adeshine (7-3).

Što se tiče Caponea, on je s dva čudesna nastupa zaslužio respekt u kavezu Fight Nation Championshipa. Prvo je iznenadio Demahmeta Sinanija (21, 2-2) u Puli u rujnu da bi tri mjeseca nakon toga nokautirao Rusija Mineva (26, 3-1) u Sarajevu. Čvrsti Talijan stiže po još jedan veliki ‘skalp’.

Podsjetimo, priredba je na rasporedu u nedjelju, 5. svibnja u Sportskoj dvorani dr. Mate Demarina u Medulinu, a ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim te na svim benzinskim postajama Petrola.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »