hero
NOVA OPREMA

Nova velika suradnja: Pitbull postao partner organizacije

Kao dio partnerstva, FNC će na svim nadolazećim priredbama koristiti isključivo Pitbull opremu te ćemo blisko surađivati s brendom na stvaranju jedinstvene i ekskluzivne linije robe za fanove i borce

Fight Nation Championship s ponosom najavljuje naše partnerstvo s Pitbullom, vrhunskom linijom odjeće za sport i svakodnevne aktivnosti‼️ Ovo partnerstvo će spojiti dva uzbudljiva i dinamična brenda u svijetu sporta, a mi smo oduševljeni što možemo raditi s talentiranim timom Pitbulla.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Fight Nation Championship (@fnc_mma)

Kao dio partnerstva, FNC će na svim nadolazećim priredbama koristiti isključivo Pitbull opremu te ćemo blisko surađivati s brendom na stvaranju jedinstvene i ekskluzivne linije robe za fanove i borce. Čvrsto vjerujemo kako će ova suradnja podići MMA sport na novu razinu te smo jako uzbuđeni što smo dio ovog putovanja.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »