hero
AHILEJ FNC 17 MERIDIANBET EPIC CLASH

Nezaboravna večer u Beogradu: Stošić slomio Fabjana, Joksović ostao prvak

Dosad najveća priredba Fight Nation Championshipa donijela je devet vrhunskih borbi i dosad neviđeni spektakl

Nakon osam čudesnih mečeva samo šlag na tortu najvećeg MMA spektakla u povijesti Balkana bila je pobjeda Darka 'Hammera' Stošića (32, 21-6) koji je prošao kroz dva knockdowna i uspio završiti nevjerojatnog Mirana 'Slo Rockyja' Fabjana (39, 4-3) u glavnom meču večeri na Ahilej FNC 17 Meridianbet: Epic Clash priredbi! Najbolja MMA promocija u jugoistočnoj Europi Fight Nation Championship donijela je neviđeni spektakl u Beograd i to od prvog meča večeri.

Publika 'poludjela' već na prvom meču

Nakon što je debitirao pobjedom u Zagrebu, pred domaćom se publikom na najbolji mogući način predstavio Vojislav Simičić (22, 2-0), koji je u drugoj rundi završio tehničkim nokautom završio Jana Vaclaveka (27, 4-1). A u dvoboju srpskih boraca u nastavku, šou je odnio Aleksandar 'Mlata' Vukosavljević (30, 2-0) koji je bio uzdrman nakon par sekundi borbe, a onda slavio čudesnim preokretom protiv Andrije Stojiljkovića (24, 5-4)

Glavni dio večeri otvorile su žene, a Marina Spasić (29, 5-0) je tehničkim nokautom slavila protiv Marine Nice (22, 5-3) i pokazala da je spremna za velike stvari. Temperatura se još povećala nakon što je Jovan Marjanović (26, 9-3) isprebijao Brada Wheelera (33, 18-15) i završio tehničkim nokautom u prvoj rundi, ali Englezu svakako treba čestitati na upornosti i ustrajnosti.

Najbrži nokaut u povijesti organizacije

Vidjeli smo i najbrži nokaut u povijesti FNC-a kad je Marko Bojković (22, 6-0) praktički prvim udarcem završio Julia Pereiru (26, 11-5), dok je Vaso Bakočević (34, 5-0) u spektakularnom meču u boksu bez rukavica jednoglasnom sudačkom odlukom slavio protiv Alexandrea Ribeira (31, 21-11-2-2).

Vrhunski je meč odradio povratnik u kavez nakon pet godina Dušan Džakić (37, 23-13), ali iako je pružio vrhunski otpor, nije se mogao nositi s pritiskom Francisca 'Croate' Barrija (34, 13-4) koji je na kraju slavio jednoglasnom sudačkom odlukom. Čudesnom završnicom i arm-triangleom je drugi put obranio titulu Nikola Joksović (29, 15-0) koji je sekundu prije kraja druge runde 'uspavao' Stefana Negucića (29, 11-2).

Ahilej FNC 17 Meridianbet Epic Clash

Darko Stosić def. Miran Fabjan via TKO (GNP) R1, 4:34
Nikola Joksović def. Stefan Negucić via submission (arm-triangle) R2, 5:00
Francisco Barrio def. Dusan Dzakić via unanimous decision (30-27 x3)
Vaso Bakočević def. Alexandre Ribeiro via unanimous decision
Marko Bojković def. Julio Pereira via KO (punch) R1, 0:12
Jovan Marjanović def. Brad Wheeler via TKO (punches), R1, 4:17
Marina Spasić def. Marina Nica TKO (punches), R1, 2:08

Aleksandar Vukosavljević def. Andrija Stojiljković via TKO (punches) R1, 1:58
Vojislav Simičić def. Jan Vaclavek via TKO (punches) R2, 0:38

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »