hero
CIJELI FIGHTCARD

Najveći borilački spektakl u povijesti Balkana stiže u Beogradsku Arenu: ‘Bosses of Belgrade’ 1. lipnja na FNC-u 17 u srpskoj prijestolnici!

Na uzbudljivom fightcardu gledat ćemo devet vrhunskih okršaja, od čega jedan za pojas prvaka

Sve do danas se priča o nevjerojatnoj FNC 13 priredbi iz beogradskog Pionira, a sedam mjeseci kasnije najbolja MMA promocija u jugoistočnoj Europi ponovno u glavni grad Srbije donosi večer uzbuđenja s najvećim borilačkim spektaklom u povijesti Balkana. Fight Nation Championship stiže u veliku Beogradsku Arenu koja će biti ispunjena do posljednjeg mjesta na Ahilej FNC 17 Meridianbet: Epic Clash priredbi koja je na rasporedu u subotu, 1. lipnja s početkom u 19 sati.

Na službenoj YouTube stranici organizacije možete pogledati čudesni najavni film u kojem glavne uloge imaju oni  koji će nas te dugoiščekivane subotnje večeri oduševljavati na borilištu. Prvi put u kavez FNC-a stiže i priredbu predvodi ponajveća europska teškaška MMA zvijezda Darko ‘Hammer’ Stošić (32, 20-6) koji će se boriti protiv Mirana ‘Slo Rockyja’ Fabjana (39, 4-2), slovenskog borca koji je nakon dvije velike pobjede u FNC-u ‘eksplodirao’ na sceni.

Čekaju nas meč za titulu - pojas velter kategorije brani Nikola Joksović (29, 14-0) protiv Stefana Negucića (30, 11-1). U najvećem izazovu karijere u kavez stiže najveća mlada zvijezda regije Marko ‘Skull Crusher’ Bojković (22, 5-0), nezaobilazni Vaso ‘Psychopath’ Bakočević (34, 43-24-1) u boksu bez rukavica, Francisco ‘Croata’ Barrio (34, 12-4), Dušan ‘Cyborg 2’ Džakić (31, 23-11) i Marina Spasić (30, 4-0), a stižu i mnogi drugi vrhunski borci iz regije i svijeta.

Ulaznice su u prodaji putem ddtickets.rs sistema, a mnoge su već u rukama sretnih vlasnika. Što se PPV-a tiče, u prodaji je po cijeni 9.99 eura krenuo PPV putem FNC.tv platforme za ‘ostatak svijeta’, dok prijenos možete pratiti putem Voyo.hr platforme u Hrvatskoj i Voyo.si u Sloveniji.

Ahilej FNC 17 Meridianbet: Epic Clash

Main Event Heavyweight -120 kg
Darko Stošić (Serbia) - Miran Fabjan (Slovenia)

Welterweight title fight -77 kg
Nikola Joksović (c) (Serbia) - Stefan Negucić (Serbia)

Catchweight fight -73.5 kg
Francisco Albano Barrio (Argentina/Croatia) - Dušan Džakić (Serbia)

Bare knuckle fight -77 kg
Vaso Bakočević (Montenegro) - Alexandre Ribeiro (Brazil)

Lightweight fight -70 kg
Marko Bojković (Serbia) - Julio Pereira (Brazil)

Welterweight fight -77 kg
Jovan Marjanović (Serbia) - Brad Wheeler (England)

Strawweight fight -52 kg
Marina Spasić (Serbia) - Marina Nica (Moldova)

Prelims

Catchweight fight -81 kg
Aleksandar Vukosavljević (Serbia) - Andrija Stojiljković (Serbia)

Bantamweight fight -61 kg
Vojislav Simičić (Serbia) - Jan Vaclavek (Czech Republic)

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »