hero
ZA POJAS SREDNJE KATEGORIJE

'Koba' Nikolić se ozlijedio, otkazan meč protiv Barbira

Mnogi ljubitelji slobodne borbe željno su iščekivali ovaj meč, ali će na njega morati još malo pričekati

Nešto manje od dva tjedna dijeli nas do povijesnog MMA spektakla u Beogradskoj Areni, a Ahilej FNC 17 Meridianbet Epic Clash je barem zasad, ostao bez meča za pojas srednje kategorije. Đani Barbir (26, 6-0) trebao je braniti pojas protiv Nemanje ‘Kobe’ Nikolića (32, 10-1-1), ali zbog ozljede srpskog borca, taj se meč na nadolazećoj priredbi neće dogoditi.

Velik je interes izazvao ovaj regionalni dvoboj, ali na to će morati još malo pričekati. Fight Nation Championship radi sve kako bi Đani Barbir nastupio u srpskoj prijestolnici, a trenutačno se traži najbolja moguća zamjena.

Podsjetimo,  priredba je na rasporedu u subotu, 1. lipnja u Beogradskoj Areni, a ulaznica svakim danom ima sve manje. Požurite po svoju na vrijeme, a možete ih nabaviti putem ddtickets.rs platforme.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »