hero
'VATROMET' ZA KRAJ SPEKTAKLA

Ivan Vitasović brani pojas u glavnoj borbi večeri na FNC-u 12 u pulskoj Areni protiv odličnog Poljaka!

Godinu dana nakon što je prvi put obranio teškaški pojas u Puli, borac iz Fažane će po drugi put braniti titulu 'u svom dvorištu'

Najavili su to borci na društvenim mrežama, a sad je i službeno - čeka nas teškaški spektakl u glavnoj borbi večeri na FNC 12 priredbi! Teškaški prvak Fight Nation Championshipa Ivan Vitasović (31, 11-5-1) branit će pojas protiv borca kojeg smo dobro upoznali u kavezima najjače europske MMA organizacije KSW-a te je teškaški prvak FEN-a, Michal Andryszak (31, 25-10).

Nakon što je na FNC 5 priredbi u Karlovcu u lipnju prošle godine spektakularnim high kickom protiv Olija Thompsona (43, 21-16), u Puli je prvi put obranio pojas protiv brazilskog gorostasa Geronima 'Mondragona' (42, 45-24-1). Vraća se u kavez godinu dana nakon spomenute obrane na istom mjestu, ali protiv još opasnijeg protivnika.

Borac iz Fažane kraj Pule oporavio se od ozljede koljena te će drugi put braniti pojas protiv Poljaka Michala Andryszaka (31, 25-10-1) koji je u KSW-u svojevremeno napao pojas koji drži Phil de Fries (37, 24-6-1), a dobro smo ga upamtili u tri runde ‘rata’ protiv Darka Stošića (31, 18-6) kad je izgubio podijeljenom sudačkom odlukom.

Bilo je to prije dvije godine, a nakon toga povezao je tri pobjede i uzeo pojas poljskog FEN-a u teškoj kategoriji nokautom u prvoj rundi protiv Edera de Souze (40, 19-9). Trebao je nastupiti protiv Denisa Goltsova (33, 31-7) u PFL-u pa Stuarta Austina (34, 17-8). Ivana čeka najveći ispit u karijeri, a nas pravi 'vatromet'. Priredba je na rasporedu u subotu, 2. rujna u Areni Pula.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »