hero
VEĆ 28. SVIBNJA

FNC-ov spektakl u Areni Zagreb! Stižu Erslan, Ishii, Bojković, Pejić, Trušček i mnogi drugi

Nakon pulske Arene u rujnu prošle godine, Fight Nation Championship stiže i u onu zagrebačku s najjačim fight cardom

Upamtite datum 28. svibnja jer stiže novi spektakl u režiji Fight Nation Championshipa. I to ne bilo kakav! Nakon deset velikih priredbi i prvog odlaska priredbe izvan granica Republike Hrvatske, ona jedanaesta vraća se u glavni grad Lijepe naše i to u - Arenu Zagreb!

Od početaka u staroj dvorani zagrebačkog American Top Teama preko Šibenika, Osijeka, Zaboka, Karlovca, Pule, Siska, Ljubuškog (BiH) i Medulina svaki smo put na scenu donijeli nešto novo te sve podizali na višu razinu, a tako će biti i ovaj put. Nakon čudesne priredbe u kolosalnoj Areni u Puli, slijedi nam još jedna nezaboravna priredba.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Fight Nation Championship (@fnc_mma)

Prekrasno zdanje najveće hrvatske dvorane popratit će dosad neviđena produkcija, ali i dolazak ponajvećih regionalnih zvijezda poput Ivana Erslana (31, 12-2-1), Satoshija Ishiija (36, 25-12-1), Marka 'Skull Crushera' Bojkovića (21, 3-0), Filipa 'Nitra' Pejića (30, 16-7-2), legende regionalnog MMA-a Ivice 'Terrora' Truščeka (35, 42-37) i mnogih drugih. U kavezu će s njima biti jaki svjetski borci, ali i oni iz regije tako da je dosad najveća doza uzbuđenja zagarantirana.

Ulatznice možete kupiti putem sustava Eventim, a oni koji priredbu neće moći pratiti uživo, to će moći ispred malih ekrana. Gledatelji iz Hrvatske moći će to napraviti putem PLAY Premium platforme s hrvatskim komentatorima, u Sloveniji putem VOYO.si platforme sa slovenskim komentatorima, a iz svih ostalih država putem FNC.tv platforme s engleskim komentatorima.

FNC 11: Fight For Legacy

Prelims

Marin Mikulić (Croatia) - Stanislav Krofak (Croatia) - middleweight (-84 kg)

Robin Roos (Sweden) - Andi Vrtačić (Croatia) - middleweight (-84 kg)

Marko Kisič (Austria) - Ivica Trušček (Croatia) - welterweight (-77 kg)

 

Main card

Aleksandr Pysanko (Ukraine) - Matej Batinić (Croatia) - catchweight (103 kg)

Mauro Paixao (Brazil) - Marko Bojković (Serbia) - lightweight (-70 kg)

Rony ‘Jason’ Mariano (Brazil) - Filip Pejić (Croatia) - catchweight (68.5 kg)

 

Middleweight title fight (-84 kg)

Arkadiusz Maziakowski (Poland) - Đani Barbir (Croatia)

Featherweight title fight (-66 kg)

Jordan Barton (England) - Daniel Bažant (Croatia)

Main event - catchweight (-100 kg)

Ederson Macedo (Brazil/England) - Ivan Erslan (Croatia)

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »