hero
NOVI MEČ NA PET RUNDI

FNC će dobiti prvaka u velteru: Joksović protiv Kisiča za pojas u Areni!

Obojica imaju po dvije pobjede u kavezu FNC-a, a sad ih čeka prilika da se okite titulom prvaka

U glavnoj ćemo borbi večeri gledati teškaški okršaj za titulu, a dobit ćemo i premijernog prvaka velter kategorije Fight Nation ChampionshipaNikola Joksović (28, 11-1) se nakon dvije borbe u ARES FC-u vraća u kavez FNC-a gdje će se za pojas boriti protiv austrijskog borca Marka Kisiča (30, 8-3).

Nikola Joksović srpski je borac iz novosadskog tima Car Dušan Silni je nakon poraza od Karima Rabeija (7-3-1) u ARES-u došao u kavez FNC-a gdje je slavio protiv Carla Pratera (42, 35-24-1) i Jorgea de Oliveire ‘Bladea’ Gomesa (37, 9-6), a dva je puta slavio i u kavezu ARES-a pa je svakako zaslužio borbu za pojas.

Kisič je u Sisku na FNC 9 priredbi slavio protiv Nemanje Milakovića (31, 5-6), a borbu za pojas izborio je pobjedom protiv legendarnog Ivice ‘Terrora’ Truščeka (39, 42-38) u zagrebačkoj Areni. Sad će se boriti i u onoj pulskoj u najvećem izazovu karijere s obzirom na to da se protiv Khamzata Chimaeva (29, 12-0) borio kad je Šveđanin imao tek dvije pobjede i bio na početku karijere.

Podsjetimo, priredba je na rasporedu u subotu, 2. rujna u pulskoj Areni.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »