hero
NAJAVA FNC 15

FNC Amateur Showdown Superfights: Vrhunska izvedba Ančića u glavnoj borbi večeri, dominantan zagrebački American Top Team

Profesionalni spektakl čeka nas 30. ožujka u Ljubljani, a odličnim mečevima najavili su ga amaterski borci

Još jedna odlična amaterska večer je iza nas, kao uvertira za FNC 15 koji nas čeka u Ljubljani 30. ožujka. Gledali smo odličnih 11 mečeva, a ponovno su se istaknuli amaterski borci iz najboljeg regionalnog tima - American Top Teama iz Zagreba predvođeni Markom Ančićem u još jednoj odličnoj izvedbi.

U glavnoj borbi večeri gledali smo ponajboljeg amaterskog borca Marka Ančića u onome što radi najbolje. Bila je to praktički savršena izvedba borca iz American Top Teama protiv fizički malo većeg borca od sebe u vidu Alekse Bijelovića iz crnogorskog Prometeja, a Ančić iz meča u meč pokazuje ogroman napredak. Iskoristio je svaku nepažnju protivnika i rušio ga na parter te autoritativno gradio poziciju, ali ni u jednom trenutku nije to bilo samo 'skupljanje vremena' u dominantnoj poziciji, već je nanosio štetu protivniku.

Od prve runde prilagodio si je borbu i pronašao način za dominaciju, a nekoliko je puta pokušao završiti meč gušenjem, no kad je vidio da nema vremena ili se Aleksa obranio, nanio je štetu udarcima. Treću je rundu također umalo završio gušenjem, a pitanje pobjednika ni u jednom trenutku nije bilo upitno.

Od ostalih mečeva valja istaknuti vrhunski nokaut još jednog izdanka zagrebačkog ATT-a Duje Vukovića koji je krasnim krošeom pogodio pa završio Zvezdana Đukića, a Ognjen Radaković je samo nastavio odličnu večer boraca iz dvorane najboljeg regionalnog tima pobjedom sudačkom odlukom u vrhunskom meču protiv hrabrog Petra Ražova, a sve je započeo Mario Glasnović koji je u prvoj rundi rear naked chokeom ugušio Niku Martana.

Odlične su borbe pružili i Bokov Dzhokhar te Jan Todorovski, ali borci iz ATT-a izgubili su tijesnom sudačkom odlukom od Roberta Nedelcua odnosno Uroša Mitića u odličnim mečevima. Sve je to bila samo uvertira za spektakl koji nas očekuje u subotu, 30. ožujka, u ljubljanskoj Areni Stožice. Ulaznica ima sve manje, zato požurite po svoj primjerak na vrijeme, a možete ga osigurati OVDJE.

FNC Amateur Superfight Showdown

Marko Ančić def. Aleksa Bijelović via UD
Marko Perković def. Eugen Laljak via UD
Luka Radulović def. Pepe Carmagnola via UD
Petar Blagojević def. Matej Mikulić via TKO R1
Rino Rosandić def. Matej Kos via UD
Uroš Mitić def. Jan Todorovski via UD
Robert Nedelcu def. Bokov Dzhokhar via UD
Ognjen Radaković def. Petar Ražov via UD
Zaki Niazi def. Mensur Kijamet via UD
Duje Vuković def. Zvezdan Đukić via TKO R1
Mario Glasnović def. Niko Martan via submission (RNC) R1

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »