hero
SREDINOM SRPNJA

FNC 18 stiže u Banju Luku!

Nakon spektakla u Beogradskoj Areni, najbolja MMA promocija u jugoistočnoj Europi ide dalje

Nova borilačka uzbuđenja sve su bliže, Fight Nation Championship nastavlja put. Još će se dugo pričati o FNC 17 priredbi u Beogradskoj Areni koja je srušila sve rekorde gledanosti organizacije, a vrijeme je da se priča nastavi. FNC 18 powered by Soccerbet stiže u Banju Luku, a na rasporedu je već u subotu13. srpnja. U glavnoj borbi večeri očekuje nas okršaj najvećeg regionalnog MMA talenta Marka 'Skull Crushera' Bojkovića (22, 6-0) protiv bivšeg izazivača za titulu perolake kategorije Arlena 'Benksa' Ribeira (33, 12-5-1)!

Naći će se tu još i mnoga jaka regionalna imena poput Tomislava 'The Beasta' Spahovića (34, 9-7), Ivana (30, 4-1) i Tomislava Sičaje (25, 4-0), Veljka Aleksića (22, 1-0) i mnogih drugih. Priredba će se održati u dvorani Borik, a ulaznice će uskoro biti puštene u prodaju. Fight card je spreman, a za najnovije detalje pratite nas putem službenih kanala.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »