hero
PROMJENA TERMINA

FNC 16 ima novi datum: Priredba u Medulinu bit će u nedjelju, 5. svibnja!

Sve ostalo ostaje isto, samo se priredba pomiče za tri tjedna

Nakon spektakla za otvaranje borilačke godine u Ljubljani i srušenog rekorda po broju prodanih ulaznica te broju prodanih PPV-ova, karavana najbolje MMA promocije u jugoistočnoj Europi ide dalje. Fight Nation Championship je već najavio FNC 16 priredbu u Medulinu za subotu, 13. ožujka, ali došlo je do promjene datuma!

Priredba će se kao memorijal dr. Mate Demarina i dalje održati u Sportskoj dvorani koja nosi njegovo ime, a premještena je tri tjedna kasnije od prvotno najavljivanog datuma. To jest, novi datum održavanja FNC 16 priredbe je u nedjelju, 5. svibnja.

Razloga za brigu nema – ljubitelji slobodne borbe i oni koji će uz FNC to tek postati i dalje će moći uživati u nastupima zvijezda organizacije poput bivšeg prvaka perolake kategorije Daniela Bažanta (32, 7-6), povratnika u kavez i borca iz glavne borbe večeri sarajevske priredbe Tomislava ‘The Beasta’ Spahovića (34, 8-7), ramske braće Tomislava (25, 3-0) i Ivana (30, 4-1) Sičaje te mnogih drugih.

Ulaznice su puštene u prodaju, a možete nabaviti putem sustava Eventim i na svim Petrol benzinskim postajama.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »