hero
OD 18 SATI

Ceremonijalno vaganje za FNC 18 i 'Meet & Greet' s Vasom u četvrtak u dvorani Borik

Dan prije borilačkog spektakla, publika će imati prilike uživati u sučeljavanjima boraca, ali i druženju s ponajvećom regionalnom borilačkom zvijezdom

Još nas malo dijeli do dugo očekivanog FNC 18 powered by Soccerbet spektakla u Banjoj Luci. Najbolja MMA promocija u jugoistočnoj Europi nastavlja put, a tako je u fightweeku ispred nas i nekoliko događaja prije subotnjih okršaja.

U petak, 12. lipnja, u dvorani Borik, od 18 sati će za sve fanove biti 'Meet & Greet' s Vasom Bakočevićem. Jedan od najpopularnijih balkanskih boraca i trener u Fight Of Nations reality showu bit će dostupan za fotografiranje i autograme.

A na istom mjestu od 19 sati slijedi ceremonijalno vaganje i posljednje sučeljavanje boraca prije ulaska u kavez. Za sve koji neće moći prisustvovati uživo, bit će dostupan prijenos uživo putem našeg YouTube kanala.

Podsjetimo, sam event je na rasporedu u subotu, 13. srpnja, s početkom u 20 sati. ulaznice su u prodaji putem sustava Gigstix.ba.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »