hero
U BANTAM KATEGORIJI

Banović pred domaćom publikom u Sarajevu: 'Face Smasher' na 'FNC 14' protiv Nikolića!

Publika će u dvorani Zetra moći uživati u dvoboju dvojice vrhunskih regionalnih boraca

Velika je godina iza nas, a kako ju bolje završiti nego spektaklom u Sarajevu. Donosimo Vam po jedan novi meč na FNC 14 priredbi svakim danom pa ćemo tako gledati i okršaj u bantam kategoriji (-61 kg). Darko 'Face Smasher' Banović (32, 18-9) dočekat će u rodnom gradu srpskog borca Borislava Nikolića (30, 10-2).

Riječ je o dva debitanta u kavezu FNC-a, a iza sebe imaju jako dobar životopis. Banović je nastupio i u kavezu Bellatora, a stiže na krilima pobjede protiv Juniora Assisa (34, 8-6) rear-naked chokeom u prvoj rundi. FNC se treći put vraća u Bosnu i Hercegovinu, a bit će ovo prvi nastup bosanskohercegovačkog borca koji trenira i živi u Austriji pred domaćom publikom.

Nikolić je već trebao nastupiti u FNC-u, ali su se neke stvari izjalovile. No, zato se Borislav sprema za Sarajevo gdje će osjetiti najveći izazov u karijeri nakon što je u Braveu pobijedio protiv Alija Gulieva (7-1). U najboljim je borilačkim godinama baš kao i njegov protivnik te nas zasigurno čeka uzbudljivi okršaj.

Ulaznice uskoro kreću u prodaju, a podsjetimo, priredba je na rasporedu 16. prosinca (dvanaesti mjesec) u sarajevskoj dvorani Zetra.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »