dogadaji

FNC 3 - Fighting Island

Objavljeno: 17.06.2020.

Fight Nation Championship promocija je prepuna raznih zanimljivih planova i projekata, a jedan od onih s kojim su krenuli u provedbu je Fighting Island. Za sada nisu otkrili puno o čemu se radi, ali su na svoju službenu Facebook stranicu postavili "teaser" u obliku plakata na kojem su neke informacije otkrivene.

Ukratko, riječ je o jednoj ili seriji priredbi koje će se u FNC-ovom borilištu održati na glasovitoj plaži Zrče. Za očekivati je borbe boraca sa sve šireg FNC rostera, od kojih smo neke imali priliku upoznati na prve dvije priredbe hrvatske promocije sa sjedištem u zagrebačkom American Top Teamu. Uz objavu plakata, najavili su kako će uskoro biti poznato više informacija, a fanovi su kroz komentare pohvalili ideju.

Ovo je drugi veliki nadolazeći projekt Fight Nation Championshipa, nakon već najavljenog Armagedon turnira, koji bi mladim borcima trebao pružiti priliku za predstavljanje, napredak i pravi iskorak na regionalnu scenu. Kako saznajemo, prijava za istih je više nego što se očekivalo te je pred vodstvom promocije posao odrađivanja selekcije, nakon čega bi bili objavljeni rosteri boraca po kategorijama.

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »